Tänään aamulla matkustettiin junalla kohti Tikkurilaa ja Helsinki-Vantaan lentokenttää määränpäänä Berliini. Täällä meillä on noin viikon mittainen leiri. Tänä aikana me lähinnä reenataan mutta perjantaina meillä on mahdollisuus kilpailla yksi matka ja mä aion luistella 500m. Niin ja vietämmehän me täällä uuden vuoden.

 

Matka sujui mukavasti, juna ja lento oli ajoissa eikä matkatavaroitakaan tarvinnut kauaa odotella. Illalla käytiin jäällä tekemässä reeni ja kyllä se olikin taas mukavaa päästä luistelemaan halliin kun viime halli luistelu kerrasta on kulunut jo noin kolme viikkoa, silloin olin Heerenveenissä maailman cupin kilpailussa. Olishan se kiva jos suomeen saataisiin halli!

Nyt nukkumaan että jaksaa huomenna taas reenata!

Elina

Categories: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *