Terveisiä täältä Kanadan Calgarystä! Viime perjantaina matkustin tänne 22 tuntia Helsingistä Lontoon kautta. Matka sujui ihan kivasti lähinnä leffoja kattellen, lukien ja nukkuen.

Ensimmäiset päivät meni lähinnä aikaeroon totutellen ja maanantaina kävin sitten ensimmäistä kertaa jäällä. Jää oli todella hyvä ja liukas. Myös tiistaina ja keskiviikkona otettiin jäähän tuntumaa. Vapaa-ajalla ollaan täällä mm. käyty katsomas NHL peliä Calgary Flames vastaan San Jose Sharks.

Nyt täällä on torstai-ilta ja pikkusen alkaa jo jännittämään viikonlopun kilpailut. Kilpailut siis alkavat lauantaina paikallista aikaa klo 12 ja jatkuu sunnuntaina samaan aikaan.

Kilpailuja voi seurata YLE TV2 lauantaina klo: 23.25-01.30 sekä sunnuntaina klo: 11.30-12.20, klo: 22.05-22.45 ja klo: 23.45-00.20. Kilpailut ovat myös viikonloppuna Veikkauksen pelikohteena Voittajavedossa.

Categories: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *