Nyt on tämä kausi ohi, ei ehkä ollut mikään paras kausi mutta ainakin sain paljon uusia kokemuksia. Kausi oli ehkä kaikkien aikojen tasaisin, mikä on toisaalta ihan hyvä juttu.

Viimeiset kilpailut täällä Calgaryssä eivät menneet ihan nappiin. Molemmat 500 metrit lähtivät huonosti ja huonon avauksen jälkeen loppuaika jäi ennätyksestä vähän liian kauas mutta luistelut olivat lähes yhtä nopeat (40,08 ja 40,06) ja näiden kahden 500 metrin yhteispisteet riittivät parantamaan Inzellissä tekemääni suomenennätystä yhdellä kymmenyksellä. Luistelin myös kaksi kertaa 1000m, joista ensimmäinen oli vaikeampi ja huonompi mutta onneksi toinen sujui vähän paremmin ja alitin1.20,00  mikä on maailmancup raja ensi kaudelle. Aikani oli 1.19,64 mikä jäi ennätyksestäni noin sekunnin.  Tänään sunnuntaina oli vielä päätösmatkana 1500m mikä sujui kaikista huonoiten, toisaalta se on ihan ymmärrettävää kun on jo neljä starttia takana ja koko kroppa on jo ihan väsynyt.

Tämä kausi on ollut rankka niin fyysisesti kuin henkisestikkin mutta hienoja kokemuksia on tullut lisää. Nälkä on kasvanut ja parin viikon levon jälkeen jatkan innolla reenaamista kohti ensi kautta.

Kauden saldona kaksi suomenennätystä, 2x500m ja sprintti yhteispisteet, Suomen mestaruuksia sekä debyytit maailmancupiin ja sprintti MM-kilpailuihin.

Kiitokset  valmentajalle, tukijoukoille, sponsoreille ja reeni kavereille!

 

Elina

 

Categories: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *