Viime maanataina lähettiin aikasin aamulla ajamaan Inzellistä tänne Hollannin Langweeriin. Matkaa tänne oli lähes tuhat kilometriä mutta yhdeksän tuntia henkilöautossa kahdella pysähdyksellä meni yllättävän kivuttomasti.

Täällä on meidän tiimistä kuusi luistelijaa ja valmentaja perheensä kanssa, muut luistelijat meni kotiin tai lomalle. Täällä on hyvä reenata rullaluistellen, koska meidän majapaikan lähellä on lähes uusi rullaluistelurata. Tää on mulle ensimmäinen kesä kun rullaluistelu on otettu harjoitusohjelmaan mukaan. Aika jännittäviä oli ensimmäiset kerrat luistella rullaluistimilla oikeella radalla, luistelu asennossa ja suht kovaa. Yllättvän nopeeta siihen kyllä tottui eikä enää näin neljän reeni kerran jälkeen jännitä juuri yhtään. Rullaluistelu on kuitenki aika erilainen laji kuin pikaluistelu. Me luistellaan rullaluistimilla pikaluistelu-tekniikkaa tehden, jolloin se on hyvä harjoittelumuoto.

Torstaina meillä oli lepopäivä ja käyiin kiertelemässä Amsterdamissa. Oli mielenkiintoista nähdä Amsterdamin keskustaa ihan kunnolla. Onhan sielä Amsterdamissa tullut käytyä toistakymmentä kertaa mutta kaikki kerrat on ollu lähinnä lentokentällä. Myös sunnuntai oli lepopäivä, koska meillä on nyt kevyempi viikko. Sunnuntaina ohjelmassa oli veneretki ja käytiin me kartingiakin ajamassa. Olin kyllä ihan fiiliksissä tosta kartingista. Viime kerrasta oli vierähtänyt jo usempi vuosi mutta kyllä mä näköjään silti osasin ajaa ihan hyvin ku olin koko meidän tiimin nopein.

Huomenna aamulla taas pakataan autot ja suunnataan takasin kotiin! Ihanaa, enää vajaa kuukausi ja Inzelliin tulee jää.

 

Elina

Categories: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *