Eilen pääsin perille tänne Harbiniin 24 tunnin matkustamisen jälkeen. Matkustin yksin Müchenistä, koska muut suomalaiset tuli suoraan Japanin maailman cupista tänne ja treffattiin sitten täällä hotellilla. Matka oli aika rankka, koska ei meinannu saada nukuttua missää vaiheessa aikaeron takia mutta viime yönä tulikin sitte nukuttua noin 15 tuntia.

Hyvien unien jälkeen oli hyvä lähteän katsomaan ja koittamaan millainen jää täällä on. Jää vaikutti aivan hyvältä ja reenikin sujui aivan hyvin.

Viikonloppuna siis kisataan sprinttereiden kolmas maailman cup kilpailu tälle kaudelle. Molempina päivinä matkoina on 500m ja 1000m. Näissä sprintti cupeissa kilpaillaan molemmat matkat samana päivänä ja tällä lailla se tulee olemaan myös sprintteireiden MM-kilpailuissa, jotka ovat tällä kaudella Salt Lake Cityssä.

 

Eina

Categories: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *