Terveisiä Inzellistä! Tultiin koko maajoukkueen voimin keskiviikkona tänne Saksan Inzelliin viikonlopun kisoihin. Kolme päivää haettiin hallijäähän tuntumaa ja lauantaina sekä sunnuntaina kisataan. Mulla on molempina päivinä 500m ja 1000m.

Tällä kaudella tammikuu onkin hieman erilainen muihin kausiin verrattuna. Tälle kaudelle kaikki MM-kilpailut siirrettiin Helmikuulle, kun edellisinä kausina sprinttereillä on ollut MM-kilpailut tammikuussa. Tämän kauden tammikuu meneekin reenien ja harjoituskisojen parissa.

Heti vuoden vaihteen jälkeen lähdimme isolla porukalla (A-,B- ja nuorten maajoukkue) Berliiniin harjoitusleirille. Harjotusleiri sujui itselläni hyvin, tekniikkaa saatiin hiottua ja kovia vetoja sain vedettyä.

Yle Urheilun facebookista voi seurata meidän kauden harjoitus- ja kilpailu reissuja. https://www.facebook.com/yleurheilu?fref=ts

Loppuun vielä Hyvät uuden vuoden toivotukset!

 

Elina

Categories: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *