Vihdoin ja viimein mun nettisivut ovat saaneet uuden ulkoasun ja päivitetyt tiedot! Tervetuloa siis uudistetuille sivuille.

Terveisiä Stavangerista! Nyt on tämän reissun kilpailut kilpailtu ja huomenna kotiin pariksi päivää.

Kaksi viikkoa sitten maanantaina lähdimme aamuvarhaisella kohti Hollannin Heerenveeniä. Sieltä alkoi kauden 2017-2018 maailman cupit. Ensimmäiset päivät me harjoiteltiin ja valmistauduttiin itse kilpailuihin, mitkä olivat kohdallani kolme päiväiset. Joka päivä yksi kilpailumatka, perjantaina ja lauantaina 500m sekä sunnuntaina 1000m. Kilpailuista ei nyt jäänyt käteen sen suurempia, mutta lauantain 500 metrin (39,61) kauden paras aika oli mukava pilkahdus oikeaan suuntaan menemisestä.

Thialf, Heerenveen

 

500m startti Heerenveen

Kilpailujen jälkeisenä maanantaina lähdimme matkustamaan Heerenveenistä Norjan Stavangeriin, missä maailman cup -kilpailut jatkuivat tänä viikonloppuna. Lähes koko maanantaipäivä meni matkustaessa, joten tiistaina sitten päästiin Stavangerissa jäälle. Alkuviikko meni siis myös täällä valmistautuessa viikonlopun kilpailuihin. Perjantaina minulla oli 500m ja 1000m sekä tänään lauantaina oli 500m. Ajallisesti tämä viikonloppu meni hyvin samoihin kuin viikko sitten Heerenveessä. Nämä kaksi kilpailua sujuivat odotuksiini ja tasooni nähden heikosti, joten tästä ei ole suunta kuin ylöspäin. Tiedän pystyväni parempiin suorituksiin, kuin nämä kahden viikonlopun kilpailuvedot olivat. Olympiapaikkojen metsästys jatkuu.

Sørmarka Arena, Stavanger

–  Elina

 

 

Categories: maailmancup

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *