Oikein ihanaa uutta vuotta 2018!

Mun vuosi starttasi heti ensimmäisen päivän aamuna lennolla kohti Venäjää. Tarkemmin sanottuna Kolomnaa, mikä sijaitsee noin 100km Moskovasta. Meillä on täällä tulevana viikonloppuna matkakohtaiset EM-kilpailut. Minun kilpailumatkat ovat tutut 500m ja 1000m. 500 metriä kilpaillaan perjantaina ja 1000 metriä lauantaina. Kilpailuja voit seurata suorana YleAreenasta sekä Ylen lähetyksistä.

Me saavuttiin tänne maanantaina puolen päivän jälkeen, joten ehdittiin vielä iltapäivällä jäälle. Meillä sattuikin olemaan ihan yksityinen vuoro, koska muiden maiden edustajat eivät olleet vielä saapuneet. Maanantain treeni oli pääsääntöisesti tutustumista jäähän ja palautumista matkustuksesta. Myös tiistain iltapäivän jäävuoro oli vain suomalaisille samaisesta syystä kuin edellisenä päivänä. Tiistaina jäällä ohjelmassa oli kovavauhtinen treeni ennen keskiviikon lepopäivää. Torstaina on sitten kilpailuun valmistava harjoitus, jonka jälkeen kilpailut jo strattaavatkin.

Jos palataan hieman viime vuoteen eli muutaman viikon takaiseen. Pohjois-Amerikasta kun kotiuduttiin, jäivät matkalaukut lähes viikoksi, ilmeisesti Helsinki-Vantaan ruuhkiin. Luistimien ja muiden kamojen saavuttua ehdin treenailla  kotimaassa lähes kaksi viikkoa, ennen tänne reissuun lähtöä. Siinä välissä vietin perhejoulua Seinäjoella.

-Elina

Categories: EM-kilpailut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *