Tänään oli jännittävä päivä. Vihdoin julkaistiin Suomen joukkue Pyeonchangin Olympialaisiin. Sielä se minun nimeni on listalla! Mahtavaa, iso unelmani toteutuu! On suuri kunnia päästä edustamaan Suomea olympialaisiin.

Viisi vuotiaana olen laittanut ensimmäiset pitkäteräiset jalkaani, ne olivat ns. hokkaripikaluistimet. Niissä oli hokkareiden kenkä ja pikaluistimien terät. Silloin ei tainnut olla tarpeeksi pieniä pikaluistimia, joten seuramme mieshenkilö teki minulle kuvassa olevat luistimet. Kuvassa olen viisi vuotias ja juuri kilpaillut Seinäjoella pikkuradalla 300m kilpailun, äitini vanhalla trikoolla.

Tässä kuvassa olen jo muutaman vuoden vanhempi, mutta samalla Seinäjoen tekojääradalla.

-Elina

Categories: Olympialaiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *