Elina luisteli merenpinnan tason olosuhteissa kauden parhaan aikansa Etelä-Korean PyeongChangin Olympilaisissa ja sijoittui ehjällä suorituksella 28.

Näin hänestä tuli ensimmäinen naisluistelija Olympiatasolla äitinsä Anneli Riskun (os. Repola) jälkeen joka edusti Suomea 1980 Lake Placidin Olympilaisissa.

Olimme äidin kanssa hengittämässä Olympia tunnelmaa ja tukemassa sekä kannustamassa Elinaa, luistelijoita ja Suomalaisia urheilijoita hienoihin suorituksiin!

Matka ja kokemus oli upea ja hienoa oli huomata miten yksilöurheilu ja urheilija saa arvostusta menestysnälkäisiltä kansalaisilta ja urheiluperheeltä ympäri maapallon Olympilaisen aikaan 😉

Tuloksia

  1. Nao Kodaira JPN 36,94
  2. Shang Hwa Lee KOR 37,33
  3. Karolina Erbanova CZE 37,34

28. Elina Risku FIN 39,36 ja 23. sija oli vain 0,19 sek päässä.

 

Elina sai nauttia kisoista Avajaisista päättäjäisiin , harjoitteli hyvissä olosuhteissa ja matka jatkuu suoraan Kiinan Changchuniin jossa luistellaan Sprint MM kilpailut 3.-4.3.

Onnea kilpailuun!

Suuri KIITOS kaikille Elinaa tukeneille ja Olympia haaveiden toteutumiseen auttaneille!

Elinan urehilu ura alkoi lapsena mukavasta harrastuksesta, jatkui harrastuksen muuttuessa valmentautumiseen ja aikuistensarjoissa ammattiurheiluun, joten takana on useita vuosia lajiharjoittelua (Elinalla n 20 vuotta) ja ympärillä on suuri tiimi tärkeitä henkilöitä jotka ovat antaneet oman panoksensa Elinan kehitykseen ja menestymiseen koko uran aikana!

Timo

 

Categories: Olympialaiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *