Kilpailuni jälkeisenä päivänä minulla oli muutamat haastattelut yhdessä äitini kanssa. Äitini ja veljeni tulivat myös vierailulle kisakylään, oli mukava näyttää heille miltä kylässä näytti ja mitä kaikkea siellä oli. Oli muutenkin kiva viettää yhdessä aikaa. Illalla menimme yhdessä katsomaan miesten 500 metrin kilpailua.

Kirsin kanssa suomen pelissä.

Seuraavat päivät sisälsivät treenejä, kilpailujen seuraamista tv: stä ja paikan päällä, hengailua ja vapaampaa ajan viettoa. Kävin katsomassa  kaksi miesten jääkiekkopeliä, Suomi – Korea ja välierä Suomi – Kanada, pikaluistelua ja naisten 30km hiihdon päätöspäivänä.

Naisten 30km hiihtoa katsomassa.

Oli mahtava olla Pyeonchangis koko olympialaiseten ajan avaijaisista päättäjäisiin. Avajaset ja päättäjäiset olivat keskenään hyvin samanlaiset, mutta fiilis oli erilainen. Avajaisissa kaikki oli uutta ja kaikki oli vielä edessä. Päättäjäisissä jo tiesi kuinka ohjelma menee, mutta fiilis oli haikea, koska nyt tämä matka loppuu.

Päättäjäiset.

Koko olympiamatka oli todella upea ja olen todella onnellinen ja kiitollinen siitä, että pystyin hankkimaan ensin maapaikan suomelle naisten 500 metrin kilpailuun, ja sitten vielä luistelemaan olympialaisissa onnistuneesti. Yksi matka tuli päätökseen, koska olen mennyt monen monta vuotta kohti näitä kisoja. Muutama tunti päättäjäisen jälkeen lähdettiin kisakylästä. Oloni oli todella haikea tässä vaiheessa. Kuluneet noin kaksi ja puoli viikkoa olivat olleet niin mahtavat! Olen onnellinen, että minulla on tällainen muisto sydämessäni.

Kiitos kaikesta tuesta matkallani!

-Elina

 

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *