Uskomatonta, että taas yksi kausi on tullut päätökseen. Kilpailukaudet menevät aina niin äkkiä. Reissupäiviä tällä kaudella tuli ennätyksellisen paljon ja siltä se tuntuikin. Elokuun lopun jälkeen reissupäiviä on tullut yhteensä 165, ja kokonaisuudessaan tällä kaudella 200.

Kiitos läheiset korvaamattomasta tuesta ja kannustuksesta. Iso kiitos yhteistyökumppaneille ja muille tukijoille, ilman teitä en pystyisi tehdä tätä ammatikseni. Kiitos kaikille teille ketkä olette laittaneet tsemppiviestejä ja terveisiä. Joka ikinen niistä merkkaa ja on tuonut lisäpotkua. Kiitos valmentajille, ketkä olette työskennelleet kanssani kohti tavoitettani! 

Tuntuu jopa haikealta, koska yksi matka on tullut päätökseen, siinä mielessä, että yksi iso tavoite ja unelma toteutui – kilpailin olympialaisissa onnistuneesti.

Categories: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *