Valmentaja Elina RiskuOlen 26-vuotias Seinäjoelta kotoisin oleva valmentaja ja olympiapikaluistelija. Asun ja valmennan pääsääntöisesti Oulussa.

Työskentelen omassa hyvinvointialan yrityksessäni personal trainerina, ravintovalmentajana sekä luistelutekniikan ohjaajana.

Valmentajana olen helposti lähestyttävä, iloinen ja kannustava. Treeneissäni asiat tehdään kunnolla, mutta ei liian vakavasti. Valmennuksissani kiinnitetään huomioita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, elämän ja arjen peruspilareihin, harjoitteluun, ravitsemukseen ja lepoon.

Työskentelen pääsääntöisesti aktiiviliikkujien ja muiden tavoitteellisesti harjoittelevien sekä urheilijoiden kanssa. Oma urheilu-urani on antanut erityisiä työkaluja työhöni valmentajana. Olen myös sen kautta oppinut, että kehittyminen ja tavoitteiden saavuttaminen vaatii mm. pitkäjänteistä työtä, kärsivällisyyttä ja säännöllisyyttä.

Haluan jakaa kilpaurheilu-urallani kertynyttä kokemusta muille urheilijoille, aktiiviliikkujille ja muille, jotka haluavat saavuttaa tavoitteita. Vahvan lajitaustan myötä valmennan eri luistelulajien harrastajia ja ammattilaisia.

Koulutus

Ylioppilas 2011
Trainer4you personal trainer 2016
Trainer4you ravintovalmentaja 2017
Liikunta- ja hyvinvointi merkonomi (kesken)

Näiden sivujen kautta voit tutustua minuun hieman lisää.